SERVICE

Vi hjälper dig med hela service processen.

Service på kontorsmaskiner

Alla har olika behov. Vi på Docucraft erbjuder därför dig som kund olika alternativ när det gäller service. Vissa kunder väljer att lägga all service på oss, medan en del väljer att göra så mycket de hinner, själva. Valet ligger hos dig som kund.

Kaffelösningar - Hygienservice

Du hyr automaten till en fast månadskostnad som inkluderar hygienservicen elva gångar per år. Vid våra besök hos er ingår rengöring av automaten samt kontroll av alla funktioner. Som kund behöver du endast sköta den dagliga påfyllningen av dryck. Utöver månadskostnaden betalar du löpande för de drycker samt tillbehör du köper från oss, såsom kaffe, mjölk, socker, te mm.

Kaffelösningar - Fullservice

Fullservice är alternativet för er som inte har resurser att sköta automaten själva. Vi ser till att din automat alltid är påfylld med drycker och tillbehör efter dina önskemål. Rengöring och regelbundna kontroller sker löpande, vi tar hand om din automat fullt ut. I fullserviceavtalet ingår hyra av autmaten samt fastställt pris per serverad kopp.

Print - Copy - Scan

Alla funktionshyresavtal gällande Print/Scan/Copy hos Docucraft ingår alltid service på plats. Vi ser till att ni under hela avtalsperioden alltid har en fungerande maskin, där reservdelar samt service ingår i avtalets pris. Våra erfarna tekniker har gedigen kunskap och utbildning för att täcka upp era behov, allt ifrån driftsättning, service på plats samt utbildning och support.

Skicka in din Serviceanmälan

Vi är experter på våra produkter och hjälper dig med servicen!
Ta kontakt med oss så hittar vi den bästa lösningen.